Menu
Your Cart

Επώνυμα παιχνίδια

Φίλτρα

JANOD-ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ SPLASH Ηλικίες 3-8 JANOD-ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ SPLASH Ηλικίες 3-8
-5 %
Brand: JANOD
Διπλής όψης ξύλινο καβαλέτο με έναν μαγνητικό πίνακα για μαρκαδόρους που σβήνουν χωρίς νερό και έναν μαυροπίνακα για κιμωλία. Πολυάριθμα εξαρτήματα: 6 μαγνήτες, 10 κιμωλίες, 1 μαρκαδόρο, 1 ρολό χαρτί, 1 γόμα και 3 πλαστικά δοχεία για μπογιές. Προσαρμοζόμενο ύψος από 91 έως 126 εκ. Επιφάνεια γραφής: ..
94,49€ 89,77€
JANOD-ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 2 ΣΕ 1 (ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ) Ηλικίες  3-8 JANOD-ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 2 ΣΕ 1 (ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑΣ) Ηλικίες  3-8
-5 %
Brand: JANOD
Για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών. Ξύλινο παιχνίδι. Ένας μεγάλος φορητός πίνακας 2 σε 1 (μαυροπίνακας και ασπροπίνακας) για να ζωγραφίζετε σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού θέλετε. Αντιολισθητική βάση για εύκολη μεταφορά και στήσιμο. Στην πλευρά του μαυροπίνακα μπορείτε να ζωγραφίζετε με κιμωλίες και στην πλευ..
38,99€ 37,04€
Ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι που συμβάλλει στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και εννοιών. Βοηθά  το μικρό παιδί να μάθει τα χρώματα, τα σχήματα και τους αριθμούς, καθώς και να αναπτύξει  τη λεπτή κινητικότητα κατά την τοποθέτηση των κομματιών στη σωστή τους θέση. Το πα..
25,00€
BBurago Junior Ferrari Γκαράζ-Πίστα Ηλικίες1+ BBurago Junior Ferrari Γκαράζ-Πίστα Ηλικίες1+
-1 %
Brand: Burago
BBURAGO JUNIOR FERRARI ROLL AWAY RACEWAYΒρεφικό γκαράζ και πίστα. Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα όχημα Ferrari.Η κατηγορία βρεφικών οχημάτων της Bb Junior αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες,  τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των μικρών παιδιών.Ένα όμορφο παιχνίδι για ατελείωτη διασ..
33,99€ 33,50€
Bburago Πυροσβεστικό όχημα με ήχο Push & glow Bburago Πυροσβεστικό όχημα με ήχο Push & glow
-5 %
Brand: Burago
Το τρενάκι από τη Bburago είναι κατάλληλο για παιδιά 1+ και προσφέρει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό θα αντέξει όλες τις δοκιμασίες.Όταν πατηθεί το κουμπί φώτα , ήχοι και μελωδίες θα κυριαρχήσουν στο χώρο.Μπαταρίες 2ΧΑΑ υπάρχουν ήδηΔιαστάσεις: 17 x 12 x 1..
22,60€ 21,50€
Bburago Τρένο με ήχο Push & glow Bburago Τρένο με ήχο Push & glow
-5 %
Brand: Burago
Το τρενάκι από τη Bburago είναι κατάλληλο για παιδιά 1+ και προσφέρει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό θα αντέξει όλες τις δοκιμασίες.Όταν πατηθεί το κουμπί φώτα , ήχοι και μελωδίες θα κυριαρχήσουν στο χώρο.Μπαταρίες 2ΧΑΑ υπάρχουν ήδηΔιαστάσεις: 17 x 12 x 1..
22,60€ 21,50€
Compact Bowling Ηλικία 6+ Compact Bowling Ηλικία 6+
-17 %
Το Compact Bowling είναι μία επιτραπέζια έκδοση του bowling για όλες τις ηλικίες. Απλά ξετυλίξτε το διάδρομο μήκους 1,20 μ, τοποθετήστε τις έξι κορίνες και το κουτί που εφαρμόζει μαγνητικά στο τέλος του διαδρόμου. Είστε έτοιμοι για να ξεκινήστε το παιχνίδι!Παίξτε μερικά γρήγορα frame ή ξεκινήστε ένα..
18,00€ 14,90€
Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Διάστημα Ηλικίες 3+ Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Διάστημα Ηλικίες 3+
-10 %
Brand: Floss & Rock
Floss & Rock τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών!Το Space Play box μας είναι πλήρες με 15 φανταστικά, ξύλινα κομμάτια και χαρακτήρες διπλής όψης. Υπάρχουν αστροναύτες, πύραυλοι, εξωγήινοι, ιπτάμενα πιατάκια και άλλα.Για να μην αναφέρουμε 2 λαμπρά κομμάτια στους τροχούς που μπορούν να ενωθούν με μ..
32,00€ 28,80€
Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Ζούγκλα Ηλικίες 3+ Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Ζούγκλα Ηλικίες 3+
-10 %
Brand: Floss & Rock
Floss &Rock  τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιώνΤο Jungle Play είναι πλήρες με 15 φανταστικά ξύλινα κομμάτια διπλής όψης. Υπάρχουν ζώα όπως λιοντάρι, τίγρης, τσίτα, ρινόκερος και πολλά άλλα, υπάρχουν χαρακτήρες και γραφείο εισιτηρίων, για να μην αναφέρουμε το τρένο σε τροχούς με 2 κινούμενα ..
32,00€ 28,80€
Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Ηλικίες 3+ Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Ηλικίες 3+
-10 %
Brand: Floss & Rock
Αν ψάχνετε ένα κουκλόσπιτο που μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όπου και αν πάτε αυτό είναι το κατάλληλο.Με χαρούμενο εσωτερικό και εξωτερικό θέμα ουράνιο τόξο και νεράιδες θα είναι το αγαπημένο όλων των παιδιών.18 ξύλινα τεμάχια τα παιδιά θα παίξουν και θα αναπτύξουν τη φαντασία τους.Όλα τα κομμάτια ..
47,00€ 42,30€
Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Μαγεία Ηλικίες 3+	Floss & Rock Ξύλινο κουκλόσπιτο Μαγεία Ηλικίες 3+
-10 %
Brand: Floss & Rock
Φορητό κουτί παιχνιδιού γεμάτο με 10 λαμπρά ξύλινα κομμάτια διπλής όψης, που περιέχονται σε μια βαμβακερή σακούλα για να τα κρατήσει με ασφάλεια. Υπάρχουν δράκοι, μάγος, φίδι, καζάνι, φίλτρα και άλλα. Το μπροστινό μέρος του κουτιού ανοίγει για να αποκαλυφθεί μέσα στο μαγικό κάστρο. Υπάρχουν παράθυρα..
20,00€ 18,00€
Floss & Rock Ξύλινο παιχνιδόκουτο Νεράιδα Ουράνιου Τόξου Floss & Rock Ξύλινο παιχνιδόκουτο Νεράιδα Ουράνιου Τόξου
-10 %
Brand: Floss & Rock
Floss & Rock τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών!Ένα μοναδικό παιχνιδόκουτο με πολλές φιγούρες και όμορφες παραστάσεις που θα εξάψουν τη φαντασία του παιδιού.Όμορφο και πρακτικό μαζεύεται γρήγορα και το παίρνετε μαζί σας για να στήσετε το παιχνίδι παντού.Απολαύστε ώρες διασκέδασης παίζοντας μόνοι..
22,50€ 20,25€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 162 (14 Σελ.)