Menu
Your Cart
Λόγω των συνθηκών του COVID - 19 ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην επεξεργασία και αποστολή της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκδόσεις Ι. Σιδέρης

Φίλτρα

Μνήμα βαθύ
-10 %
Η πορεία και η μοίρα του Ελληνισμού, είτε στις φωτοστεφανωμένες οικουμενικές δόξες του είτε στις ανείπωτες συμφορές του, είναι απόλυτα ταυτισμένη με την εθνική θρησκεία και την εθνική γλώσσα των Ελλήνων. Η Ορθοδοξία τους, είναι συνυφασμένη με τα ήθη τους, τον χαρακτήρα τους, την οικογενειακή τους ζω..
14,00€ 12,60€
Πολιτική της ΕΕ για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη
-10 %
Η πολιτική της ΕΕ για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και «γοητευτική» πολιτική. Σε όρους πολιτικής και διακυβέρνησης, αναγκαιότητες και επιλογές για την ΕΕ καλούν σε αναζήτηση εφικτών, αλλά προωθημένων λύσεων και τρόπων που αφορούν την οργάνωση των προσπαθ..
18,00€ 16,20€
-0 %
Η εντός των εισαγωγικών φράση του κύριου τίτλου ανήκει στον Ελευθέριο Βενιζέλο. Ο όρος "ευρωπαϊκή Ανατολή" αποδίδεται στον Ραιμόν Πουανκαρέ.Οι χρονιές 2012-2013 σηματοδότησαν τα εκατό χρόνια από τη διεξαγωγή των Βαλκανικών Πολέμων και αρκετά ήταν τα επετειακά αφιερώματα, που πραγματοποιήθηκαν όχ..
15,00€ 15,00€
Chiaroscuro
-10 %
"Αν πιστέψουμε την συνομολογημένη αμαρτία, που περιγράφει ο Borges στον "Καθρέπτη και το Προσωπείο", οι λέξεις (έστω κάποιες λέξεις) επιτρέπουν στους ανθρώπους να γνωρίσουν την Ομορφιά. Μια μορφή εξιλέωσης για αυτήν την ανέλπιστη στιγμιαία πληρότητα είναι ίσως η επανεπιστροφή στις ρωγμές, έστω κι αν..
7,00€ 6,30€
Fake News: Ρητορική και ερμηνείες Fake News: Ρητορική και ερμηνείες
-10 %
Στην τελική ευθεία για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020, το βιβλίο αποτιμά τη θητεία του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump με σημείο αναφοράς την αμφιλεγόμενη ρητορική του, όπως αυτή διατυπώνεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Στο επίκεντρο βρίσκεται το σκηνικό ακραί..
17,00€ 15,30€
Hannah Arendt, Ολοκληρωτισμός, ανθρώπινη κατάσταση και παράδοση
-10 %
Η Σειρά "Ιδεογραφίες: Στοχαστές για τον 21ο αιώνα" παρουσιάζει διανοητές και ιδέες της νεοτερικότητας και των σύγχρονων ρευμάτων σκέψης μέσα από μία ερμηνευτική προσέγγιση στην οποία δεσπόζει ο αναστοχασμός. Κείμενα και συγκείμενα μελετώνται σύμφωνα με τις αρχές της διακειμενικότητας και της δημιουρ..
13,00€ 11,70€
Just War and Humanitarian Intervention
-10 %
This book focuses on just war and on humanitarian intervention, both of them controversial themes yesterday as well as today. The study covers the following:1. International ethics and norms: irrelevant or indispensable? Revisiting a persisting debate. 2. The just war doctrine from Antiquity u..
20,00€ 18,00€
Retweet-άροντας πολιτική
-10 %
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος επανέρχεται μια επικαιροποιημένη έκδοση - αφορμή διαλόγου για τον ρόλο των socialmedia στο πολιτικό γίγνεσθαι. Το "retweet-άροντας Πολιτική" περιλαμβάνει μια επιλογή θέσεων και σκέψεων του Βουλευτή και Τομεάρχη Εξωτερικών, από το 2015 μέχρι σήμερα, για θέματα που υπερβαίνουν ..
10,00€ 9,00€
Savoir Vivre για παιδιά!
-10 %
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών. Η ηλικία αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς τώρα λαμβάνουν τα πρώτα ερεθίσματα και αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τη ζωή μέσα από τα μάτια των μεγάλων. Είναι η περίοδος κατά την οποία χτίζεται ενεργά η συμπεριφορά του παιδιού διότι το παιδί καλεί..
12,00€ 10,80€
Αθλητική διακυβέρνηση
-10 %
Το παρόν βιβλίο με τίτλο "Αθλητική Διακυβέρνηση - Παγκοσμιοποίηση, Διεθνής Οργάνωση και Πολιτική" έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία που σχετίζεται με τη σύγχρονη οργάνωση και πολιτική του αθλητισμού σε διεθνές επίπεδο. Το πρώτο του είδους του στην ελληνική βιβλιογραφία, πραγματε..
11,00€ 9,90€
Ανάμεσά μου
-10 %
Η συλλογή αυτή είναι ένα κράμα ομοιογενές, αποτελούμενο από τρία μέρη. Το βασικό συστατικό στοιχείο, που και στα τρία μέρη εμπεριέχεται, είναι η εκ φύσεως ανάγκη μου για παρατήρηση και αναζήτηση.Στο πρώτο μέρος, σαν κάτι που μόλις δημιουργήθηκε, αναζητώ την επαφή με το συναίσθημα, εξετάζοντας κα..
12,00€ 10,80€
Ανιχνεύοντας στο γαλάζιο του Αιγαίου και της Μεσογείου
-10 %
Εισηγήσεις - Παρεμβάσεις: Ακριβούλης Δημήτριος Ε., Αντωνίου Θεοφανία, Βαρουξάκης Σωτήριος Γ., Γιόκαρης Άγγελος, Γούναρης Εμμανουήλ Γ., Ιωαννίδης Νικόλας Α., Καραγιάννης Συμεών, Καραμπαρμπούνης Χάρης, Κεντρωτής Κυριάκος Δ., Κοππά Μαριλένα, Μαγκλιβέρας Κωνσταντίνος Δ., ΜπούρτζηςΤηλέμαχος, Μπρεδήμας ..
15,00€ 13,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 69 (6 Σελ.)