Menu
Your Cart
Λόγω των συνθηκών του COVID - 19 ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην επεξεργασία και αποστολή της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ινφογνώμων Εκδόσεις

Φίλτρα

30 χρόνια “Φτερουγίσματα”
-0 %
Η Φλώρινα πρωτοπορεί...Ήταν Οκτώβριος του 1986 όταν στην ακριτική Φλώρινα γεννήθηκε μία μοναδική ιδέα. Ποια ήταν αυτή; Μα να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά της ενημέρωσης... Στο 1ο τότε Πειραματικό Δημοτικό, ένα σχολείο με μεγάλη ιστορία, ο διευθυντής, κ. Απόστολος Τσιουμήτας αποφάσισε να εφαρμόσει..
13,00€ 13,00€
Άπαντα Αριστοφάνη
-10 %
Ο Αριστοφάνης ήταν σατιρικός ποιητής της αρχαίας αθηναϊκής κωμωδίας και ίσως ο σημαντικότερος εκπρόσωπός της. Ήταν ελεύθερος άνθρωπος και είχε μεγάλη τόλμη και θάρρος. Η πολιτική του σκέψη δεν έμεινε ποτέ στάσιμη και δεν είχε ποτέ κομματική δέσμευση.Γεννήθηκε στην Αθήνα· άλλοι τον τοποθετούν το ..
16,00€ 14,40€
Απίστευτα γεγονότα
-10 %
Σε κάθε έναν από εμάς συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ζωής μας μερικά χαρακτηριστικά γεγονότα, τα οποία ούτε και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να τα εξηγήσουμε. Για να δώσουν μερικοί κάποια ικανο-ποιητική λύση, για τον εαυτό τους τουλάχιστον, κατά-φεύγουν στη μαγεία, στην παραψυχολογία, ή, όχι σπάνια, και ..
15,00€ 13,50€
Για ένα θαύμα
-10 %
"Μονολογώ για έρωτες που δεν μου ανήκουν και παρηγοριά ζητώ σε πρόσωπα που ποτέ δεν ήταν εκεί, απλά για να απασχολώ το μυαλό μου τώρα που δεν υπάρχεις. Πέρασαν τα χρόνια! Δεν δικαιολο-γεί πλέον το ανώριμο της ηλικίας μου τα λάθη και σαν τον κλέφτη η ματιά μου ψάχνει τα λάθη του παρελθόντος. Φεύγουν ..
9,00€ 8,10€
Γράμματα σπουδάματα Γράμματα σπουδάματα
-10 %
Kατά τον Δημόκριτο, "Παιδεία εστί ου την υδρίαν πληρώσαι, αλλά ανάψαι αυτήν". Δηλαδή Παιδεία είναι όχι το γέμισμα ενός άδειου δοχείου (που στην προκειμένη είναι ο εγκέφαλος του παιδιού), αλλά άναμμα ψυχής, είναι φως. Σήμερα τι κάνουμε στα σχολεία; Εγκαταλείψαμε, σβήσαμε την ψυχή του παιδιού και στρα..
14,00€ 12,60€
Εκεί που πέφτει ο αητός
-10 %
1461. Η τελευταία ελληνική αυτοκρατορία στην Ανατολή, συνθλίβεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις: από τη μια η ανερχόμενη οθωμανική αυτοκρατορία και από την άλλη το τουρκομανικό φύλο των Ασπροπροβατάδων (Ακ Κογιουνλού), που ηγεμόνευε τις περιοχές της σημερινής Αρμενίας, του Αζερμπαϊτζάν, της ανατολ..
15,00€ 13,50€
Εν χορδαίς λύρας
-10 %
Σήμερα που το τέρας της παγκοσμιοποίησης και του ολοκληρωτισμού δείχνει τόσο ωμά τις προθέσεις του, είναι επιτακτική ανάγκη να τοποθετήσει ο καθένας μας, στο βαθμό που μπορεί, το λιθαράκι του στη συντήρηση του εύθραυστου οικοδομήματος της παράδοσης που βάλλεται από πολλά μέτωπα. Στη βάση αυτής της ..
14,00€ 12,60€
Η αγάπη είναι κλικ;
-10 %
Άραγε η αγάπη είναι κλικ; Ένα κλικ που κάνει η καρδιά; Ένα κλικ σαν ανοιγοκλείσιμο ματιού; Μήπως ένα κλικ του υπολογιστή; Ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί και τίποτα απ' όλα αυτά... Για τη Ρωξάνη της ιστορίας μας τι ήταν η αγάπη τελικά;Ο αναγνώστης αυτού του μυθιστορήματος θα βρεθεί σε..
14,00€ 12,60€
Η αμυντική ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η αμυντική ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
-10 %
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), κάνει ένα σημαντικό βήμα για να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά ανεξάρτητα κέντρα πολιτικής ανάλυσης και μελετών της Ελλάδας, με τη νέα έκδοση, ένα συλλογικό έργο πολιτικών επιστημόνων, διεθνολόγων και στρατιωτικών, με θέμα την "Η αμυντ..
16,00€ 14,40€
Η βαλκανική σκακιέρα
-10 %
Μετά από μία σύντομη εισαγωγή και αναφορά στις ιστορικές μνήμες και στο πρόσφατο παρελθόν το βιβλίο φωτίζει, αφενός τις σύγχρονες πληγές της περιοχής, Δημογραφικό-Μεταναστευτικό-Διαφθορά-Εγκληματικότητα, που εμποδίζουν την ανάπτυξη και καθιστούν αβέβαιο το μέλλον της, αφετέρου τις γεωπολιτικές εξε..
14,00€ 12,60€
Η εφαρμογή της διοίκησης με βάση την αποστολή στον στρατό ξηράς Η εφαρμογή της διοίκησης με βάση την αποστολή στον στρατό ξηράς
-10 %
Κάθε Διοικητής έχει ως κύριο καθήκον να προετοιμάζει έγκαιρα και από την εποχή της ειρήνης το τμήμα του για πολεμικές επιχειρήσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχει, είναι η εφαρμογή της Διοίκησης με Βάση την Αποστολή (ΔμΒΑ).Στο περιβάλλον της ΔμΒΑ ο Διοικητής ατενίζει τον πόλεμο, βλέπει το..
14,00€ 12,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 39 (4 Σελ.)