Menu
Your Cart
Λόγω των συνθηκών του COVID - 19 ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην επεξεργασία και αποστολή της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Φίλτρα

7 άστρα
-0 %
Η αγάπη είναι περίεργο συναίσθημα. Μπορεί και να καταστρέψει όταν δεν έχει καταφέρει ο άνθρωπος να νικήσει τους φόβους του.Υπάρχει και ένα τρίτο είδος επιμονής. Είναι αυτό που δίνει στον άλλο την αίσθηση ότι δεν έχει άλλη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ότι εσύ θα δώσεις και τη ζωή σου ..
10,00€ 10,00€
7 Άστρα: Η ιστορία μου
-0 %
Αυτό το βιβλίο δημιουργήθηκε για να κρατηθούν οι ιδέες μας ζωντανές ακόμα και όταν το ταξίδι της ζωής μας τελειώσει. Ας μην αφήσουμε στις οικογένειές μας μόνο υλικά αγαθά και αναμνήσεις, αλλά και τον τρόπο που βλέπαμε τη ζωή. Μόνο οι ιδέες μας μπορούν να ταξιδέψουν στον χρόνο.Για να θυμούνται οι..
10,00€ 10,00€
7 Άστρα: Το ημερολόγιο
-0 %
Τα μάτια μας αντιλαμβάνονται την ομορφιά του κόσμου όταν τα ελευθερώνουμε από τα θέλω μας. Σαν στρατός η ψυχή μου αντιμάχεται τα θέλω του σώματος και του πνεύματός μου, μέχρι να γίνει αυτή κυρίαρχος και των δύο.Να τα καθοδηγήσω στην υπέρτατη μάχη του πεπρωμένου μου, σαν ιππότης που κρατά την ασπ..
10,00€ 10,00€
7 λέξεις που σημάδεψαν την καρδιά μου
-0 %
Ποιες είναι οι 7 λέξεις με τις οποίες σχεδόν όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι σε κάποια στιγμή της ζωής μας; Η Μανταλένα Μαρία Διαμαντή τις αποκαλύπτει και τις κωδικοποιεί. Έρωτας, Αγάπη, Μητρότητα, Προδοσία (& Αχαριστία), Θλίψη, Ελπίδα και Ευτυχία.Με τον ευαίσθητο και χαρακτηριστικό τρόπο της αποκαλύ..
13,90€ 13,90€
A Goldfish in a Fishball
-0 %
I need space, I need light, I need friends, I need love, and I need adventure!Cried the little goldfish which was all alone in the fishball. Then something magical happened and its life changed forever!..
12,00€ 12,00€
A Red Brushstroke Called
-0 %
Can really a brushstroke change a person’s life? Can it make people look at it in different way? And if it is red, what does it mean? Can the combination of these two,a brushstroke that is red, really make it?..
9,90€ 9,90€
Before - Πριν
-10 %
ΠΡΙΝ συναντήσει την Τέσα, ο Χάρντιν ήταν μια μαινόμενη θύελλα.ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ των πρώτων λεπτών της γνωριμίας τους, συνειδητοποίησε την ανάγκη του να την κρατήσει μόνο δική του - ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου.ΜΕΤΑ το σμίξιμό τους, ο κόσμος δε θα ήταν ποτέ πια ο ίδιος.Η δραματική ερωτική σχέσ..
15,90€ 14,31€
Believe
-10 %
ΠΙΣΤΕΨΕ Υπάρχουν δύο τρόποι για να µεταδώσεις το φως. Ο ένας είναι να είσαι το κερί και ο άλλος να είσαι ο καθρέφτης που το αντανακλά.Edith Wharton..
9,90€ 8,91€
Can
-10 %
ΜΠΟΡΕΙΣ Μπορείς να βρεις µια διαδροµή ή µπορείς να τη δηµιουργήσεις.Philip Sidne..
9,90€ 8,91€
Celebrate
-10 %
To "Celebrate" περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης ενός δείπνου ή πάρτι, από ένα απλό δείπνο με φίλους έως πιο επίσημα δείπνα ή cocktail parties, brunches και tea parties, σε συνδυασμό με party planning και dining etiquette όπως: Οργάνωση. Guest list, προσκλήσεις (invitation etiquett..
28,00€ 25,20€
Cretan Cuisine
-10 %
Η κρητική διατροφή είναι μοναδική στον κόσμο. Είναι κουλτούρα. Ξεκινάει από τη μινωική περίοδο. Και... χαρίζει μακροζωία...
8,90€ 8,01€
Cretan Cuisine
-10 %
The Cretan diet is unique in the world. It is a culture. It dates back to the Minoan era. And... its gift is longevity...
8,90€ 8,01€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 220 (19 Σελ.)